top of page

OUR SERVICES

Desenvolvimento de Produtos e Embalagens
incoe.png

Product and Packaging Development

  • Innovation Strategy Development, new product and packaging development from bench to commercialization. Product and packaging improvement.

Anchor 1
6.png

Process Development/Improvement

  • Development of new processes and improvement of existing ones.

  • Development of proccess layout and equipment specification. 

Desenvolvimento de Processos
2.png

Product/Projet Viability

  • If you think of launching a new product in the market, we can help you with a technical and economic viability. 

Estudo de Viabilidade Técnica e Econômica
gg.png

Raw Materials and Packaging Suppliers Procurement

  • We procure new raw and packaging materials for your new product.

Estratégias de Inovação/Gestão de P&D
Homologação de Fornecedores e Co-Manufaturadores (co-packers)
4.png

Supplier and Co-manufaturer/Co-packer Search

  • We help find raw materials and packaging suppliers for your needs as well as co-manufacturers and co-packers.

gfh.png

Labeling Information

  • Labeling analysis and development including Nutritional Fact. Regulatory affairs. 

Rotulagem
Assessoria Regulatória

Assessoria Regulatória

  • Suporte no P&D, avaliando as formulações desenvolvidas com base nas legislações vigentes.

  • Validação e regulamentação de produtos em geral. 

  • Suporte integral, esclarecendo dúvidas relacionadas à assuntos regulatórios e auxiliando na normatização de produtos e da empresa.

1212.png

Quality and Food

  • Food Safety and Quality Auditing.

  • GMP and POP development/implementation/training.

  • HACCP development and implementation.

Qualidade e Segurança de Alimentos
Restaurantes e Serviços de Alimentação
Design sem nome.png

Restaurantes e Serviços de Alimentação

  • Elaboração, revisão e padronização de cardápios.

  • Padronização de Receitas, Elaboração de Fichas Técnicas e Gerenciais.

  • Elaboração e melhoramento de preparações ou novos produtos.

  • Elaboração e Implantação de Boas Práticas de Fabricação (BPF/GMP) e POP´s.

  • Elaboração ou otimização de Layout e indicação e dimensionamento de equipamentos da cozinha.

  • Indicação e utilização de métodos de conservação de alimentos.

bottom of page